Usluge šivanja

Kao krojačica pružam brojne krojačke usluge. Od izrade odjevnih predmeta po mjeri, preko prekrajanja odjeće koja vam više ne odgovara, kopiranja omiljenog odjevnog predmeta koji vam više nije nosiv, pa do jednostavnijih krojačkih popravaka.

Šivanje

Najdraži  dio posla mi je šivanje novog odjevnog predmeta, gdje jednako uživam u svakoj fazi izrade. I u crtanju konstrukcije kroja, modeliranju kroja, krojenju i šivanju. Nerjetko nudim i savjetovanje oko odabira tkanine, pa često odem sa klijenticom u kupovinu tkanine. Veselim se upoznavanju svojih klijentica, njihovih želja i afiniteta.
Bilo da imate fotku komada koji želite da se sašije ili imate tkaninu koju želite iskoristiti ali ne znate za što, svejedno je od kuda krećemo, ja ću dati sve od sebe da dođemo do onoga što želite ili ste zamislili.
Inestetik šivanje novog odjevnog predmeta
Inestetik usluge šivanja

Prepravljanje odjeće

Prepravljanje/redizajn odječe veliki je izazov i u tome uživam. To je odličan način da osvježite star(ij)e odjevne predmete ili da ponovno nosite one koje više ne nosite. Nekad od dvije suknje napravimo haljinu, iz haljine nastane košulja, a ponekad od odjevnog predmeta za odrasle nastane dječji…. sve su kombinacije moguće, ako uključimo maštu. Važno mi je da se što manje tekstila baca u otpad i zato vas želim potaknuti da razmislite i o ovakvim prepravcima. Zabavni su i ekološki.

Inestetik copy paste

Usluga copy-paste

Sa užitkom radim I tzv. uslugu copy-paste. Volim kopirati vaše odjevne predmete od kojih se niste spremni rastati a originali više nisu u nosivom stanju. Ovdje je najveći izazov pronaći adekvatnu tkaninu pa u tim situacijama rado sugeriram i pomažem pri izboru i odluci.

Krojački popravci

Krojački popravci možda djeluju jednostavno no teško ih je kvalitetno raditi bez dobrog poznavanja konstrukcije odjevnog predmeta, ali i vještine šivanja. Dolaze u obzir svi krojački popravci, od skraćivanja hlača do izmjena podstava.

Važna napomena: zbog velikog obima posla, često nisam u mogućnosti primiti krojačke popravke, pa svakako unaprijed provjerite.

Inestetik

Reference

Dogovorite svoj termin

Molimo označite kvačicom prihvat pravila privatnosti: