Usluge šivanja

Kao krojačica pružam brojne krojačke usluge. Od izrade odjevnih predmeta po mjeri, preko prekrajanja odjeće koja vam više ne odgovara, pa do jednostavnih krojačkih popravaka. 

Šivanje

Najdraži dio posla mi je šivanje novog odjevnog predmeta, gdje jednako uživam u svakoj fazi izrade. U crtanju konstrukcije kroja, modeliranju kroja, krojenju i šivanju. Po potrebi nudim i savjetovanje oko odabira tkanine, pa nije rijetkost da s klijenticom odem u kupovinu tkanine. Veselim se upoznavanju svojih klijentica, njihovih želja i afiniteta.

Prepravljanje odjeće

Prepravljanje/redizajn odjeće veliki je izazov i u tome uživam. To je odličan način da osvježite star(ij)e odjevne predmete ili da ponovno nosite one koje više ne nosite. Nekad od dvije suknje napravimo haljinu, iz haljine nastane košulja, a ponekad od odjevnog predmeta za odrasle nastane dječji…. sve su kombinacije moguće, ako uključimo maštu. Važno mi je da se što manje tekstila baca u otpad i zato vas želim potaknuti da razmislite i o ovakvim prepravcima. Zabavni su  i ekološki. 

Krojački popravci

Krojački popravci možda djeluju jednostavno no teško ih je kvalitetno raditi bez dobrog poznavanja konstrukcije odjevnog predmeta, ali i vještine šivanja. Dolaze u obzir svi krojački popravci, od skraćivanja hlača do izmjena podstave. Nudim i šivanje kućanskog tekstila (stolnjaci, zavjese, jastučići i sl.) Pokazala se i potreba za kopiranjem dragih odjevnih predmeta koji iz nekog razloga više nisu nosivi, pa rado nudim i tu vrstu usluge.

Inestetik radovi

Dogovorite svoj termin

Molimo označite kvačicom prihvat pravila privatnosti: