O meni

Ja sam Ines Strelar iz Zagreba, rođena 1979.
Odrasla sam u obitelji s obje bake krojačice i već kao mala sjedila sam u njihovim krilima za šivaćom mašinom i pokušavala šivati razne kreacije za lutkice.

Početci i iskustvo

Školovanje me odvelo u drugom smjeru, no ljubav prema “krpicama” rasplamsala se u vrijeme studiranja šivanjem vlastite odjeće. Stoga sam se odlučila za prekvalifikaciju. Završila sam talijansku školu mode i dizajna Callegari u Zagrebu te nakon prikupljenog potrebnog radnog iskustva položila majstorski ispit pri Hrvatskoj obrtničkoj komori 2009.
Od tada sam radila u nekoliko krojačkih salona, vodila izdvojeni pogon jednog salona, crtala konstrukcije za salon vjenčanica i sudjelovala u izradi nekoliko kolekcija za Cro-a-porter (za brandove Dioralop i Andreja Bistričić).

Inestetik

Vlastiti krojački salon moja je velika želja od samog početka karijere. Došla je prirodno i jačala s vremenom do samog trenutka za njenu realizaciju. Nakon neprocjenjivog iskustva rada na različitim radnim mjestima i rođenja dvije djevojčice, došlo je vrijeme za postavljanje novog izazova kojim ću ispuniti svoju želju i u potpunosti ostvariti svoj potencijal krojačice. U proljeće 2019. godine registrirala sam obrt za krojačke usluge Inestetik, mjesto krojeno po mojoj mjeri, gdje od tkanina nastaju odjevni predmeti, igračke i ogrlice.